Iskustva polaznika

Iskustva polaznika .

 

Utisci polaznika nas podstiču  i usmeravaju da idemo u susret njihovim željama i budućim zajedničkim uspesima.

Hvala vam!

 

Dodaj utisak

474 utisaka

1 17 18 19
 • Tamara
  25.03.2020 u 17:08

  tamaradKurs Samostalni Knjigovodja-ONLINE je odlicno osmisljen kako za polaznike tako i za one koje zele da svoje znanje dopune, na neki nacin da sebi postave dobre temelje za rad u knjigovodstvu. Obuhvacene su i na vrlo temeljan nacin objasnjene sve najvaznije oblasti u knjigovodstvu. Vrlo prakticno i efikasno. Sve preporuke za online kurs.
  Ja ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim na strpljenju, lljubaznosti i toleranciji mentorima Nadi i Jeleni.696@gmail.com

 • Aleksandar Miljatović
  04.03.2020 u 13:13

  Prvi put sam imao priliku da pohađam jedan online kurs (samostalni knjigovođa online) i veoma sam zadovoljan istim.
  Naime, iako sam bio skeptičan u početku kako će sve to funkcionisati, na kraju mogu reći da nisam pogrešio što sam upisao ovaj kurs. Nada i Jelena su vrlo ažurne prilikom dostavljanja materijala i uputstava za vežbe kao i otključavanja istih u aplikaciji. U svakoj lekciji sam dobio sve neophodne materijale za rad koje sam čuvao i koristiću ih i dalje u svom radu (zakoni, pravilnici, blanko obrasci, itd.). Vežbe su dosta dobro objašnjene i bio sam u mogućnosti da vidim i knjižim na osnovu realnih dokumenata. Promene su povezane od prve do poslednje vežbe tako da sam imao utisak da stvarno radim u knjigovodstvu u nekom preduzeću.
  Sve u svemu, utisci su pozitivni i preporučio bih svima da pohađaju kurs, sigurno neće pogrešiti.

 • ivana aleksić petrović
  04.03.2020 u 13:12

  Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je zaista kompletan i sadržajan kako za početnike u računovodstvu tako i za one koji se već njime bave.Lekcije i vežbe su detaljno objašnjenje i bez problema se prelaze.Materijal koji se dobija u toku rada može vam poslužiti i kasnije pogotovo je značajan deo koji se odnosi na aktuelne zakone. Mentor uvek na raspolaganju da pomogne.Nećete pogrešiti ako se odlučite da pohađate ovaj kurs.

 • Srđan Marić
  04.03.2020 u 13:11

  Kurs online samostalni i ovlašćeni knjigovođa napredni-akademski , želeo bi pre svega da se zahvalim gospođi Nadi na strpljenju i posvećenosti , kurs je odlično osmišljen i isplaniran do detalja i za početnike i za one sa iskustvom . Veoma sam zadovoljan kursom i želeo bih da ga preporučim svima koji žele da obogate svoje znanje i postanu uspešni… Ko hoće da nauči da radi, kurs knjigovostva koji organizuje “Finance Team” je pravi izbor…Veliki pozdrav

 • Suzana Erdelic
  28.04.2019 u 21:25

  Ja sam na kursu online samostalni knjigovodja. Kurs je odlican, s obzirom da sam te struke potvrdila sam svoja znanja, takodje I doznala mnogo toga sto se tice zakona, popunjavanje kpr kir, kao I meni najbitnijeg popunjavanje finans. izvestaja.
  Odlicno.

 • Anita
  28.04.2019 u 21:24

  Sve pohvale za kurs ,mnogo je lepo osmisljen i svakom ko je zainteresovan bi ga preporucila mislim da je ovo jedino pravo mesto za sticanje znanja kjigovodstva …
  Hvala Nadi i Jeleni na ukazanoj mogucnosti za ovakav tip saradnje…
  Divne su…

 • Bojan Topalovic
  28.04.2019 u 21:24

  Kurs samostalni knjigovodja je prvenstveno originalan i odlicno smiljeno jer zalazi u samu srz knjigovodstva. u danasnje vreme kad programi zavrsavaju veliki deo posla, bitnije je znati kako mu zadati sta da uradi, a to se definitivno nauci kod Nade i Jelene.
  Apsolutno sve pohvale za posvecenost poslu i zelju za prenosenjem znanja.
  …sve preporuke…

 • Nikolina
  28.04.2019 u 21:24

  Kurs samostalni knjigovo]a offlina je izuzetno dobar. Počevši od iskusnih i predanih predavača do odlicno osmišljenog načina predavanja. Veoma sam zahvalna Nadi i Jeleni na temeljnosti i prezadovoljna sam znanjem koje odavde nosim.

 • Suzana Božinović
  28.04.2019 u 21:23

  U školi Finance Team sam završila kurs ovlašćeni knjigovođa – napradni akademski.
  Sto se tice kursa, prezadovoljna sam i zaista sam uzivala u nacinu rada i pristupa materiji, kao i programu i svemu ostalom.
  Mentor Jelena je izuzetna, strucna i iznad svega strpljiva i temeljna.
  Zahvalna sam sto sam imala priliku uciti od nje i sto sam imala priliku pohadjati Vas kurs.

 • Goran Gajic
  28.04.2019 u 21:23

  Kurs Samostalni Knjigovodja ONLINE je praktična, dobro osmišljena ideja koja je po jasnim pravilima i uputstvima sprovedena u delo. Jako mi se svideo rad u aplikaciji i knjigovodstvenom programu BILLANS, pri čemu polaznik sam pristupa i odredjuje vreme svog učenja. Preporučio bih ljudima koji nisu u mogućnosti da lično prate predavanja. Sve pohvale za predavače Nadu i Jelenu i njihovom pristupu kursu i nama polaznicima.

 • Sanja Gavrilović
  28.04.2019 u 21:23

  Kurs samostalni knjigovođa online, je tako koncipiran da se vrlo brzo savlada gradivo koje je predviđeno. Uz teorijski deo, preko vežbi, na kraju kroz sam program što je izuzetno, oslikava pravi primer iz prakse kako to izgleda. Uz stalni monitoring mentora Jelene, koja uvek sve pojasni i da smernice. Kurs samostalni knjigovođa bih svima preporučila, čak i onima koji imaju prethodna znanja iz oblasiti knjigovodstva, svoje znanje će sigurno uobličiti i dopuniti. Sve pohvale.

 • Danica Vukadinović-Davidov
  28.04.2019 u 21:22

  Kurs Samostalni knjigovođa online je odlično koncipiran program obuke.Obzirom da je knjigovodstvo kompleksna veština koja se usavršava i menja godinama prvenstveno zbog stalnih izmena u propisima moj savet budućim kolegama je da obavezno upišu i kurs Ovlašćenog knjigovođe i da maksimalno iskoriste znanje i veštine kojima raspolažu mentori na ovom kursu. Mom mentoru Jeleni sve pohvale za uloženi trud i savete.

 • Milica Bajić
  28.04.2019 u 21:22

  Kurs SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA ONLINE je lepo osmišljen, praktičan i omogućava vam da naučite dosta korisnih stvari. Značio mi je i prilično sam upotpunila svoje znanje. Princip rada je jako dobar i vežbe jako dobro objašnjene tako da se svako može brzo snaći u online učenju. Sve pohvale!

 • Slađana Mikita
  28.04.2019 u 21:21

  Kurs samostalni knjigovođa online-odlično osmišljen kurs, praktičan, dobar princip rada, kurs je odličan za početnike kao i za one koji žele da utvrde gradivo. Preporučujem ga svima…
  Sve pohvale za Jelenu i Nadu i želim Vam uspešan rad i sve najbolje!
  Mikita Slađana

 • Daniela Ožegović
  28.04.2019 u 21:21

  ONLINE OVLAŠĆENI KNJIGOVOĐA
  Završila sam online kurs za ovlašćenog knjigovodju. Veoma sam zadovoljna sa stečenim znanjem. Kurs je dobro osmišljen, praktičan, jasan i stečeno znanje može odmah da se primeni u praksi. Sve pohvale.

 • Jasmina
  28.04.2019 u 21:21

  Kurs samostalni knjigovođa – online je odlično osmišljen sa konkretnim primerima iz prakse. Veoma sam zadovoljna, kako sa teorijskom edukacijom, tako i sa praktičnom obukom u aplikaciji i programu Billans.
  Sve pohvale za kurs!!!

 • Slađana Tomas
  28.04.2019 u 21:20

  Kurs samostalni knjigovodja-online je odlicno osmisljen za sve koji tek pocinju ili zele da ucvrste svoje steceno iskustvo.Lekcije i vezbe su detaljno objasnjene i stvarno se lako snaci ,odusevljena sam pristupom aplikaciji koja je dostupna 24 casa.
  Takodje veliko HVALA mentoru Jeleni Bogdanovic na podrsci u svakom trenutku i ogromnom razumevanju. Sve preporuke za kurs!

 • Ranka Savić
  28.04.2019 u 21:20

  Kurs samostalni knjigovodja – online je praktican i efikasan nacin da se nauci knjigovodstvo kao i da se obnovi ranije steceno znanje. Svaka lekcija i vezbe su sazete i dobro objasnjene tako da se brzo i sa lakocom moze savladati gradivo. Mentor Jelena je u svakom trenutku dostupna ako vam nesto nije jasno. Sve pohvale i iskrena preporuka!

 • Tamara Tojagić
  28.04.2019 u 21:19

  ONLINE SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA
  Zelim da pohvalim kurs samostalnog knjigovodje online koji polako zavrsavam. Gradivo je odlicno objasnjeno,predavaci su tu za svoje ucenike u bilo koje doba da im sto bolje pomognu.Zelim va,m i dalje ovakav uspeh i toplo preporucujem svima koji su voljni da prosire svoja znanja da upisu ovaj kurs.

 • Aleksandra grbić
  28.04.2019 u 21:19

  Kurs Samostalni knjigovođa – online je odličan izbor za svakoga ko želi da savlada mnogo oblasti potrebnih za bavljenje knjigovodstvom. Takođe, dobar je izbor i za one koji žele da utvrde znanje koje imaju, na brz i efikasan način, radom od kuće. Svima zainteresovanim za knjigovodstvo bih ga preporučila.

 • Bojana Nikčvić
  28.04.2019 u 21:18

  SAMOSTALNI KNJIGOVODJA online kurs je praktican, jasan, odlicno osmisljen za pocetnike, preporucujem ga svima koji zele da nauce vodjenje knjigovodstva. Sve pohvale…. Mirjana Babic

 • Boris
  28.04.2019 u 21:18

  Prezadovoljan – kurs je osmišljen/ izveden apsolutno za svakog, pa čak i najvećeg početnika.Samo tako nastavite.

 • Ružica
  28.04.2019 u 21:17

  Kurs je super, vrlo je jasno sve objasnjeno. Veoma sam zadovoljna.

 • Biljana
  28.04.2019 u 21:17

  Kurs samostalni knjigovodja je dobio posebno značenje za mene. Pomogao mi je da savladam strah od oblasti koje nisam poznavala. Profesionalnost i korektnost tokom čitavog perioda obuke. Hvala na svemu i svako dobro !

 • 1 17 18 19

Poslednji utisci

Arhiva

Finance Team Kursevi

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

Poreski računovodja

svi gradovi

Upis: 30

Datum početka kursa: 15.04.2024

Trajanje kursa: 4 + 2 mesec gratis

svi gradovi

Upis: do kraja januara kurs samostalni knjigovodja gratis

Datum početka kursa: 15.04.2024

Trajanje kursa: 4 + 2 mesec gratis