Novo – Online kursevi – Akademski

Online kursevi knjigovodstva omogućiće vam da na lak i zanimljiv način savladate i zavolite knjigovodstvo. Bićete iznenađeni postignutim znanjem i samopouzdanjem!

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja  Napredni - Akademski

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u ...

Poruči ovaj kursOpširnije
Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski

 

 

Naslov Grad Cena Početak Trajanje

Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa – Offline

Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje – omogućava polaznicima ovladavaje materijom vođenja poslovnih knjiga  u dvojnom knjigovodstvu malih trgovačkih preduzeća, kao i mikro pravnim licima i preduzetnicima.

Novi Sad Bul. Mihajla Pupina 6/5/521 Beograd UL Nemanjina br 28Beograd offline kurs cena kursa sa 30% popusta je 22050,00 na 2 rate 29.11.2018
30
64 šk/časa 2 meseca 54 šk/časa ručno i 12 /šk /na programu billans : održavanje od 17 do 20h 6

Samostalni knjigovođa Online

Samostalni knjigovođa Napredni je potpuno nezavistan i nije je logični nastavak kursa Samostalni knjigovođa. Samostalni knjigovođa Napradni je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vođenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Novi Sad Beograd 31500,00 akciski popust avgust 30% popusta 22050,00 05.11.2018
Upis u toku
2 +1 mesec gratis

Online kurs Ovlašćeni knjigovođa – Kontrolor

Online kurs za sertifikat ovlašćeni knjigovođa je logični nastavak kursa Samostalni knjigovođa. Projektovan tako da se polaznik obuči za rad u srednjim preduzećima sa specifičnim promenama. Način rada: Kurs se organizuje isključivo kao online obuka na jedinstvenoj aplikaciji kreiranoj na osnovu offline kurseva. Sva dokumentacija ,eksterna interna i obračuni i nalozi su na aplikaciji. Obuka se odvija tako da prethodni kurs predstavlja početno stanje a tekuće se nastavlja kroz uvođenje novih  poslovnih dogadjaja: Nabavka opreme putem lizinga, prodaja i manjak osnovnih sredstava; maloprodaja (nabavka, prodaja, blagajna)  proizvodnja,  specifični oblici spoljnotrgovinskog poslovanj, devizna plaćanja, bračun bolovanja i ugovora; specifični (alternativni) oblici dinarskih plaćanja:kompenzacija ,cesija ,ugovori o preuzimanju duga; avansna plaćanja i naplata; obračun PDV, predzaključna knjiženja; Obračun i knjiženje poreske amortizacije (utvrđenih poreskih razlika); knjiženje rezultata; Izrada Bruto bilansa sa početnim stanjem; Izrada Finansijskih izveštaja, poreskog bilansa i Poreske prijave. Učite od najboljih! Dobro nam došli!

 

svi gradovi u zemlji Svi gradovi u inostranstvu 60000,00 sa (30% popusta); 42000,00 plaćanje: 4 rate 19.11.2018
Online
4 + 1 mesec gratis

Kurs knjigovodstva Online Samostalni knjigovođa

kurs knjigovodstva Online  za sertifikat „Samostalni knjigovođa“ daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje – omogućava polaznicima da ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u mikro i malim trgovačkim društvima. Način rada je indentičan kao na offline kursu samo imate prednost da radite od kuće i radite opušteno negledajući na sat.

Cela Srbija Bosna Hrvatska i Crna gora 250eura na 2 rate 17.09.2018
Upis u toku
2 meseca+ jedan mesec gratis dostupno 24 časa

Online kurs za sertifikat Samostalni knjigovođa – Akademski

Online kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa – Napredni – Akademski  daje polaznicima naparedni nivo knjigovodstvenog znanja koje im omogućava da ovladaju poslovima na mestu šefa računovodstva u malim i mikro društvima i preduzetnicima. Samostalni knjigovođa – Napredni   je dopunjena online verzija knjigovodstvenog kursa Samostalni Knjigovođa.  Svi online kursevi škole FINANCE TEAM  kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 7 godina rade  po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM. Na tebe je red!

Svi gradovi online Svi gradovi online 44000,00 ; 30% popusta 30800,00 plaćanje 3 mesečne rate 05.11.2018
Upis u toku
3+2 meseci

Kurs knjigovodstva Ovlašćeni knjigovođa – Napredni (Akademski)

Kurs knjigovodstva za sertifikat Ovlašćeni knjigovođa - Napredni   je dopunjena online verzija online knjigovodstvenog kursa Ovlašćeni Knjigovođa.  Ovaj kurs obezbediće vam da savladate knjigovodstvene poslove kao da ste 5 godina radili u nekoj kompaniji na polovima pomoćnika šefa u računovodstvu ili šefa računovodstva u trgovinskim društvima! Svi online kursevi škole FINANCE TEAM  kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 7 godina rade  po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM.

Svi gradovi 73000,00 dinara 30% popusta 51000,00 plaćanje do 4 mesečne rata 22.10.2018
Upis u toku
4+2 Meseca gratis4

Kursevi Finance Team

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa – Offline

Novi Sad Bul. Mihajla Pupina 6/5/521

Upis: 30

Datum početka kursa: 29.11.2018

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 54 šk/časa ručno i 12 /šk /na programu billans : održavanje od 17 do 20h 6

Beograd UL Nemanjina br 28Beograd offline kurs

Upis: cena kursa sa 30% popusta 22050,00

Datum početka kursa: 29.11.2018

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno 12šk/časa na računarima