Novo – Online kursevi – Akademski

Online kursevi knjigovodstva omogućiće vam da na lak i zanimljiv način savladate i zavolite knjigovodstvo. Bićete iznenađeni postignutim znanjem i samopouzdanjem!

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja  Napredni - Akademski

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u ...

Poruči ovaj kursOpširnije
Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski

 

 

Naslov Grad Cena Početak Trajanje

Samostalni knjigovođa – Offline

Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje – omogućava polaznicima ovladavaje materijom vođenja poslovnih knjiga  u dvojnom knjigovodstvu malih trgovačkih preduzeća, kao i mikro pravnim licima i preduzetnicima.

Novi Sad Beograd 22000,00 plaćanje na 3 rate prva rata 10000; II 7000 ; III 5000 20.02.2017
30
64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno i 12 /šk /na programu billans polasc i su: trajanje od 17 do 20h

Samostalni knjigovođa Napredni Offline

Samostalni knjigovođa Napredni je potpuno nezavistan i nije je logični nastavak kursa Samostalni knjigovođa. Samostalni knjigovođa Napradni je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vođenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Novi Sad Beograd 28.000 (plaćanje 3 rate) 10.000+10.000+8.000 12.03.2017
Upis u toku
4 meseca

Online kurs Ovlašćeni knjigovođa – Kontrolor

Online kurs za sertifikat ovlašćeni knjigovođa je logični nastavak kursa Samostalni knjigovođa. Projektovan tako da se polaznik obuči za rad u srednjim preduzećima sa specifičnim promenama. Način rada: Kurs se organizuje isključivo kao online obuka na jedinstvenoj aplikaciji kreiranoj na osnovu offline kurseva. Sva dokumentacija ,eksterna interna i obračuni i nalozi su na aplikaciji. Obuka se odvija tako da prethodni kurs predstavlja početno stanje a tekuće se nastavlja kroz uvođenje novih  poslovnih dogadjaja: Nabavka opreme putem lizinga, prodaja i manjak osnovnih sredstava; maloprodaja (nabavka, prodaja, blagajna)  proizvodnja,  specifični oblici spoljnotrgovinskog poslovanj, devizna plaćanja, bračun bolovanja i ugovora; specifični (alternativni) oblici dinarskih plaćanja:kompenzacija ,cesija ,ugovori o preuzimanju duga; avansna plaćanja i naplata; obračun PDV, predzaključna knjiženja; Obračun i knjiženje poreske amortizacije (utvrđenih poreskih razlika); knjiženje rezultata; Izrada Bruto bilansa sa početnim stanjem; Izrada Finansijskih izveštaja, poreskog bilansa i Poreske prijave. Učite od najboljih! Dobro nam došli!

 

svi gradovi Svi gradovi 40.000 (30% popusta); plaćanje: 4 rate 9.000+ 8.000+8.000 + 7.000 14.02.2017
Online
5 + 1 mesec gratis

Online kurs Samostalni knjigovođa

Online kurs za sertifikat „Samostalni knjigovođa“ daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje – omogućava polaznicima da ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u mikro i malim trgovačkim društvima. Način rada je indentičan kao na offline kursu samo imate prednost da radite od kuće i radite opušteno negledajući na sat.

Cela Srbija Bosna Hrvatska i Crna gora 22000 din 2 mesečne rate 10000+8000+4000 20.02.2017
3 meseca+ jedan mesec gratis dostupno 24 časa

Online kurs za sertifikat Samostalni knjigovođa – Napradni (Akademski)

Online kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa – Napredni – Akademski  daje polaznicima naparedni nivo knjigovodstvenog znanja koje im omogućava da ovladaju poslovima na mestu šefa računovodstva u malim i mikro društvima i preduzetnicima. Samostalni knjigovođa – Napredni   je dopunjena online verzija knjigovodstvenog kursa Samostalni Knjigovođa.  Svi online kursevi škole FINANCE TEAM  kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 7 godina rade  po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM. Na tebe je red!

Svi gradovi online Svi gradovi online 400 Eur; plaćanje 10 mesečnih rata Upis u toku 12 Meseci

Online kurs za sertifikat Ovlašćeni knjigovođa – Napredni (Akademski)

ONLINE  Kurs za sertifikat Ovlašćeni knjigovođa - Napredni   je dopunjena online verzija online knjigovodstvenog kursa Ovlašćeni Knjigovođa.  Ovaj kurs obezbediće vam da savladate knjigovodstvene poslove kao da ste 5 godina radili u nekoj kompaniji na polovima pomoćnika šefa u računovodstvu ili šefa računovodstva u trgovinskim društvima! Svi online kursevi škole FINANCE TEAM  kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 7 godina rade  po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM.

Svi gradovi 600 Eur plaćanje do 12 mesečnih rata 14.02.2017
Upis u toku
12 Meseci

Kursevi Finance Team

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

Samostalni knjigovođa – Offline

Novi Sad

Upis: 30

Datum početka kursa: 20.02.2017

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno i 12 /šk /na programu billans polasc i su: trajanje od 17 do 20h

Beograd

Datum početka kursa: 20.02.2017

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno 12šk/časa na računarima