Online kursevi

Online Kurs Samostalni knjigovodja

knjigovodstvene_usluge_slider1Online kurs za sertifikat "Samostalni knjigovođa" daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Online kurs je kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje - omogućava polaznicima da  ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u malim trgovačkim ...

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Samostalni knjigovodja Napredni - Akademski

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja – kontrolor

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u mirkoro i malim preduzećima, ili za poslove pojedinih referata u srednjim i velikim preduzećima 

Poruči ovaj kursOpširnije

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u mirkoro i malim preduzećima, ili za poslove pojedinih referata u srednjim i velikim preduzećima.

Poruči ovaj kursOpširnije
    Online Kursevi za sertifikovana poslovna zanimanja u knjigovodstvu su nastali u organizaciji Finance Team, osnovanoj 2010 god. i plod su dugogodišnjeg iskustva organizatora i saradnika u oblasti vođenja poslovnih knjiga raznih privrednih delatnosti i institucija na najvišim rukovodećim poslovima iz oblasti računovodstva, kao i dugogodišnjeg iskustva na poslovima poreske inspekcijske kontrole i konstantne lične edukacije kroz razne specilalizacije i seminare. Jedinstveni metod obuke na kursa samostalni knjigovodja i ovlašćeni knjigovodja  zaštićen je kao autorski rad. Online učenje omogućava učenje  snagom vlastitih misli a ne napmet,  što jeste  cilj programa obuke. Program obuke se usavršava već 6 godina od kada je prvi put prezentovan na kursevima, tako što se konstantno prilagodjava korisnicima .Online  kurs je namenjen svima onima koji žele da se operativno bave računovodstvom, dakle ljudima kojima to jeste, ili će biti profesija, poslovnim ljudima, i menadžerima, bez obzira na broj godina polaznika i stručne sprame.

Pogledajte: Iskustva polaznika

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

Poreski računovodja

svi gradovi

Upis: 30

Datum početka kursa: 15.04.2024

Trajanje kursa: 4 + 2 mesec gratis

svi gradovi

Upis: do kraja januara kurs samostalni knjigovodja gratis

Datum početka kursa: 15.04.2024

Trajanje kursa: 4 + 2 mesec gratis