kursevi knjigovodstva

  kursevi knjigovodstva

Online koncept učenje na daljinu je vaš izbor u eri digitalizacije ?

Upišite kurs i postanite svoj gazda ,Budite online knjigovodja vašim klijentima ili ponudite online knjigovodstvene usluge firmama ili knjigovodstvenim  agencijama Budite hrabri .Verujte u sebe .Mi imamo podršku za vas . Online kurs škole FINANCE TEAM je prvi pravi online kurs knjigovodstva za učenje na daljinu .Na našem kursu obezbedjeno je softversko rešenje za obuku. Dobro nam došli  ! Pitajte za dodatne popuste Akcijske cene  : Juni ,Juli,Avgust  30% popusta   na osnovnu cenu npvembar-decembar  20% na osnovnu cenu

Iskustva polaznika

Online kurs škole FINANCE TEAM je prvi pravi online kurs knjigovodstva za učenje na daljinu .Na našem kursu obezbedjeno je softversko rešenje za obuku.Čekamo vas !

Knjigovodstveni kursevi Finance Team omogućiće vam da na lak način savladate i zavolite knjigovodstvo. Bićete iznenađeni stečenim samopouzdanjem i samostalnošću. 

Pogledajte: Iskustva naših polaznika!

Offline Kurs Samostalni knjigovodja

 Knjigovodstveni  kurs za sertifikat "Samostalni knjigovođa" daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Kurs je kreiran tako da pruža odmah upotrebljivo znanje - omogućava polaznicima da  ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u malim trgovačkim društvima...

Poruči ovaj kursOpširnije

Offline Kurs Samostalni knjigovodja Napredni

14690930_1302269239793385_8111354270270904835_nKnjigovodstveni kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Samostalni knjigovodja

knjigovodstveni  kurs za sertifikat "Samostalni knjigovođa" daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Online kurs je kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje - omogućava polaznicima da  ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u malim trgovačkim ...

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Samostalni knjigovodja Napredni - Akademski

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja – kontrolor

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u mirkoro i malim preduzećima, ili za poslove pojedinih referata u srednjim i velikim preduzećima 

Poruči ovaj kursOpširnije

knjigovodstveni kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u mirkoro i malim preduzećima, ili za poslove pojedinih referata u srednjim i velikim preduzećima.

Poruči ovaj kursOpširnije

Knjigovodstvo, poslovno znanje koje donosi odličnu zaradu.

Šta morate  znati da bismo došli do takvog posla?

Pitanja na koja ćete danas odgovarati kada konkurišete za neki posao, sve su manje "Koju ste školu zavrsili?", a sve su više:

   • Da li ste radili u nekom knjigovodstvenom softveru?
   • Da li znate dvojno knjigovodstvo i računovodstvene politike?
   • Znate li da čitate i kontrolišete finasijske izveštaje?
   • Poznajete li poresku politiku?
   • Imate li ideju kako da smanjimo troškove poslovanja?
   • Da li znate da analizirate bilans?
   • Umete li da kontaktirate sa bankama i poreskom upravom i revizorskim kućama?

Osnovna znanja iz ove oblasti mogli ste steći završetkom neke od ekonomskih srednjih skola. Medjutim to ne daje mogućnost za rad i vi to nećete navesti kao "znanje" u upitnicima Nacionalne službe.

Veće studioznije obrazovanje stekli ste mozda studiranjem na fakultetima ili višim školama.

Medjutim zanimanje za posao za koji imate pretenzije ili za koji želite da dobijete unapređenje možete dobiti na dva načina:

Prvi način je da godinama čekate na birou da možda nadjete firmu gde bi ste učili, polako na primerima te firme.

Drugi način ili možda jedini možete dobiti pohadjanjem kurseva, koji su specijalizirani za obuku za zanimanja za koje ste zainteresovani.

Ta znanja će dakle značajno odrediti viziju vase budućnosti, favorizovati vas kao ličnost sposobna za rešavanja zahtevnih problema i zadataka.Upravo su to ta znanja i sposobnosti koje vam mogu doneti dobro placen posao.

U ovoj krizi za poslom, knjigovodje vrlo dobro prolaze. Skoro svaka firma ima svoju knjigovodstvenu službu, a veliki je broj novootvorenih knjigovodstvenih agencija u poslednje vreme. Svi oni imaju potrebe da zaposle u svom timu knjigovođe koji znaju posao.

Polazeći od ovih činjenica, u FINANCE TEAM-u projektovali smo metode rada i postupke i odredjene alate koji imaju za cilj da vas vrlo brzo i efikasno osposobe za ovo visoko traženo zanimanje.

Pored polaznika koji nemaju nikakvog iskustva škola FINANCE TEAM pruža vlasnicima firmi, kao i radnicima koji se već bave knjigovodstvom mogućnost usavršavanja i sticanja novih znanja. Specificna metodologija koja se primenjuje na nastavi omogućava maksimalni uspeh.

Učite od eksperata!

Autori

1.Nada Zlatković diplomirani ekonomista ,ovlašćeni revizor ,stečajni upravnik,

2. Jelena Bogdanović diplomirani ekonomista  

Kome su namenjeni  kursevi škole Finance Team

Online kursevi knjigovodstva  Finance Team su uradjeni po svetskim standardima učenja na daljinu obratite pažnju kad birate majstora, samo je jedan 100% praktični kurs, od dokumenta do završnog računa knjigovodstveni kurs samostalni knjigovodja Finance Team!  Šta nude ostali?

Online  kursevi su namenjen svima onima koji žele da se operativno bave računovodstvom, dakle ljudima kojima to jeste, ili će biti profesija, poslovnim ljudima, i menadžerima, bez obzira na broj godina polaznika i stručne sprame.

 kurs samostalni knjigovođa Offline

1.samostalni knjigovodja   obuhvata vodjenje knjiga +finansiska operativa sa plaćanjima, dinarskim i deviznim  i izradu svih poreskih prijava i finansiskih izveštaja   veletrgovinu i usluge (domaća i inostrana uvoz-izvoz )i  poljoprivredna gazdinstva.

1.knjigovodstveni  kursevi  Online

1.samostalni knjigovodja  -online  obuhvata vodjenje knjiga +finansiska operativa sa plaćanjima, dinarskim i deviznim  i izradu svih poreskih prijava i finansiskih izveštaja   veletrgovinu i usluge (domaća i inostrana uvoz-izvoz )i  poljoprivredna gazdinstva

2.Ovlašćeni knjigovodja    obuhvata maloprodaju ;proizvodnju; obuhvata vodjenje knjiga  za srednja i velika preduzeća  sa obukom za finansisku operativu sa plaćanjem dinarskim i deviznim i alternativnim sredstvima plaćanja kinansisku i izradu svih poreskih prijava i finansiskih izveštaja  za velika preduzeća  (domaća i inostrana uvoz-izvozi  poljoprivredna gazdinstva

Dinamika kursa

 • dinamiika kursa :Prvih mesec dana jedanputa nedeljno
 • drugih mesec dana 2 puta nedeljno i jedna subota

Cena kurs za sertifikat ovlašćeni knjigovodja   sa popustom  koji traje do oktobra je od 30% je 43000,oo

dinara .Polagan je ispita je besplatno;izrada sertifikata je 3500,00

Kursevi knjigovodstva su obuka za knjigovodstvo kao zanat. Poštovani polaznici obratite pažnju kada birate majstora, samo je jedan 100% praktičan - Kursevi knjigovodstva Finance Team. Od dokumenta do završnog računa - knjigovodstveni kurs samostalni knjigovođa. Šta nude ostali?

 

 •  U kreiranju nastave škole Finance Team korišćene su savremene  programske metode nastave,  sa jasnim ciljem da se učenicima omogući da uče vlastitim mozgom a ne napamet.

 

 

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa – Offline

Novi Sad Bul. Mihajla Pupina 6/5/521

Upis: 30

Datum početka kursa: 21.01.2019

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 54 šk/časa ručno i 12 /šk /na programu billans : održavanje od 17 do 20h 6

Beograd UL Nemanjina br 28Beograd offline kurs

Upis: cena kursa sa 30% popusta 22050,00

Datum početka kursa: 21.01.2019

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno 12šk/časa na računarima