Knjigovodstveni kursevi Finance Team

Online kursevi knjigovodstva

Iskustva polaznika

Online kurs škole FINANCE TEAM je prvi pravi online kurs knjigovodstva za učenje na daljinu .Na našem kursu obezbedjeno je softversko rešenje za obuku.Čekamo vas !

Knjigovodstveni kursevi Finance Team omogućiće vam da na lak način savladate i zavolite knjigovodstvo. Bićete iznenađeni stečenim samopouzdanjem i samostalnošću. 

Pogledajte: Iskustva naših polaznika!

Offline Kurs Samostalni knjigovodja

 Knjigovodstveni  kurs za sertifikat "Samostalni knjigovođa" daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Kurs je kreiran tako da pruža odmah upotrebljivo znanje - omogućava polaznicima da  ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u malim trgovačkim društvima...

Poruči ovaj kursOpširnije

Offline Kurs Samostalni knjigovodja Napredni

14690930_1302269239793385_8111354270270904835_nKnjigovodstveni kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Samostalni knjigovodja

knjigovodstveni  kurs za sertifikat "Samostalni knjigovođa" daje polaznicima srednji nivo knjigovodstvenog znanja. Online kurs je kreiran je tako da pruža odmah upotrebljivo znanje - omogućava polaznicima da  ovladavaju materijom vođenja poslovnih knjiga u malim trgovačkim ...

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Samostalni knjigovodja Napredni - Akademski

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u malim društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u malim kompanijama.

Poruči ovaj kursOpširnije

Online Kurs Ovlašćeni knjigovodja – kontrolor

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u mirkoro i malim preduzećima, ili za poslove pojedinih referata u srednjim i velikim preduzećima 

Poruči ovaj kursOpširnije

knjigovodstveni kurs je kreiran tako da polaznici ovladavaju gradivom koje im omogućava vodjenje poslovne knjige u velikim i srednjim  društvima i društvima sa specifičnim poslovnim promenama. Kurs potpuno obučava za odmah primenljivo znanje za posao šefa računovodstva u mirkoro i malim preduzećima, ili za poslove pojedinih referata u srednjim i velikim preduzećima.

Poruči ovaj kursOpširnije

Knjigovodstvo, poslovno znanje koje donosi odličnu zaradu.

Šta valja znati da bismo došli do takvog posla?

Pitanja na koja ćete danas odgovarati kada konkurišete za neki posao, sve su manje "Koju ste školu zavrsili?", a sve su više:

   • Da li ste radili u nekom knjigovodstvenom softveru?
   • Da li znate dvojno knjigovodstvo i računovodstvene politike?
   • Znate li da čitate i kontrolišete finasijske izveštaje?
   • Poznajete li poresku politiku?
   • Imate li ideju kako da smanjimo troškove poslovanja?
   • Da li znate da analizirate bilans?
   • Umete li da kontaktirate sa bankama i poreskom upravom i revizorskim kućama?

Osnovna znanja iz ove oblasti mogli ste steći završetkom neke od ekonomskih srednjih skola. Medjutim to ne daje mogućnost za rad i vi to nećete navesti kao "znanje" u upitnicima Nacionalne službe.

Veće studioznije obrazovanje stekli ste mozda studiranjem na fakultetima ili višim školama.

Medjutim zanimanje za posao za koji imate pretenzije ili za koji želite da dobijete unapređenje možete dobiti na dva načina:

Prvi način je da godinama čekate na birou da možda nadjete firmu gde bi ste učili, polako na primerima te firme.

Drugi način ili možda jedini možete dobiti pohadjanjem kurseva, koji su specijalizirani za obuku za zanimanja za koje ste zainteresovani.

Ta znanja će dakle značajno odrediti viziju vase budućnosti, favorizovati vas kao ličnost sposobna za rešavanja zahtevnih problema i zadataka.Upravo su to ta znanja i sposobnosti koje vam mogu doneti dobro placen posao.

U ovoj krizi za poslom, knjigovodje vrlo dobro prolaze. Skoro svaka firma ima svoju knjigovodstvenu službu, a veliki je broj novootvorenih knjigovodstvenih agencija u poslednje vreme. Svi oni imaju potrebe da zaposle u svom timu knjigovođe koji znaju posao.

Polazeći od ovih činjenica, u FINANCE TEAM-u projektovali smo metode rada i postupke i odredjene alate koji imaju za cilj da vas vrlo brzo i efikasno osposobe za ovo visoko traženo zanimanje.

Pored polaznika koji nemaju nikakvog iskustva škola FINANCE TEAM pruža vlasnicima firmi, kao i radnicima koji se već bave knjigovodstvom mogućnost usavršavanja i sticanja novih znanja. Specificna metodologija koja se primenjuje na nastavi omogućava maksimalni uspeh.

O nama

Učite od eksperata!

Autori

1.Nada Zlatković diplomirani ekonomista ,ovlašćeni revizor ,stečajni upravnik,

2. Jelena Bogdanović diplomirani ekonomista  

Kome su namenjeni  kursevi škole Finance Team

Online kursevi knjigovodstva  Finance Team su uradjeni po svetskim standardima učenja na daljinu obratite pažnju kad birate majstora, samo je jedan 100% praktični kurs, od dokumenta do završnog računa knjigovodstveni kurs samostalni knjigovodja Finance Team!  Šta nude ostali?

Online  kursevi su namenjen svima onima koji žele da se operativno bave računovodstvom, dakle ljudima kojima to jeste, ili će biti profesija, poslovnim ljudima, i menadžerima, bez obzira na broj godina polaznika i stručne sprame.

Datumi početka 

 Cena kursa smostalni knjigovođa online je   22.000,00 na 3 rate. Prva rata 10.000,00 druga  nakon mesec dana  od prve rate 7.000,00; treća rata 5.000,00

1.knjigovodstveni  kursevi  Online

2. Offline kursevi samostalni knjigovođa

1.samostalni knjigovodja online  obuhvata vodjenje knjiga (finansiska operativa sa plaćanjima, dinarskim i deviznim  ) i izradu svih poreskih prijava i finansiskih izveštaja   veletrgovinu i usluge (domaća i inostrana uvoz-izvoz )i  poljoprivredna gazdinstva.

2.Ovlašćeni knjigovodja    obuhvata maloprodaju ;proizvodnju; obuhvata vodjenje knjiga  za srednja i velika preduzeća  sa obukom za finansisku operativu sa plaćanjem dinarskim i deviznim i alternativnim sredstvima plaćanja kinansisku i izradu svih poreskih prijava i finansiskih izveštaja  za velika preduzeća  (domaća i inostrana uvoz-izvozi  poljoprivredna gazdinstva

Dinamika kursa

 • dinamiika kursa :Prvih mesec dana jedanputa nedeljno
 • drugih mesec dana 2 puta nedeljno i jedna subota

Cena kursa samostalni knjigovodja  sa popustom 30% koji traje do septembra je 22000,00.Polagan je ispita je besplatno; izrada sertifikata je 2000,00

Cena kurs za sertifikat ovlašćeni knjigovodja   sa popustom  koji traje do oktobra je od 30% je 32000,00 dinara .Polagan je ispita je besplatno;izrada sertifikata je 2500,00

Kursevi knjigovodstva su obuka za knjigovodstvo kao zanat. Poštovani polaznici obratite pažnju kada birate majstora, samo je jedan 100% praktičan - Kursevi knjigovodstva Finance Team. Od dokumenta do završnog računa - knjigovodstveni kurs samostalni knjigovođa. Šta nude ostali?

Šta ćete znati kada završite kurs ?

Bićete osposobljeni voditi organizaciju knjigovodstva potraživanja, financijske imovine i materijalne imovine, zaliha, kapitala i obveza. Voditi evidenciju kupaca i dobavljača (saldakonti kupaca i dobavljača. Sastaviti platne liste i obračunavati zarade ; obračunati i kreirati poslovne knjige .Podnositi relevantne poreske prijave :poreza na dodatu vrednost :poreza i doprinosa na zarade  obračunati i kreirati poslovne knjige  poljoprivrednih gazdinstva.  Koristit ćete se  knigovodstvenim softverom  za vođenje knjigovodstva, imati znanja za izradu financijskih izvještaja i Prijavu za poret na dobit za Društva i preduzetnika  obveznike Srbije i  standarda financijskog izvještavanja.

Kada kandidat bude položio završni ispit, on će postati i vlasnik sertifikata, odnosno uverenja i dodatka sertifikatu, koji je apsolutno validan.

 •  U kreiranju nastave škole Finance Team korišćene su savremene  programske metode nastave,  sa jasnim ciljem da se učenicima omogući da uče vlastitim mozgom a ne napamet.

Online Kursevi za sertifikovana poslovna zanimanja u knjigovodstvu su nastali u organizaciji Finance Team koja je osnovana 2010. godine. Online kursevi su plod dugogodišnjeg iskustva organizatora i saradnika u oblasti vođenja poslovnih knjiga raznih privrednih delatnosti na najvišim rukovodećim poslovima iz oblasti računovodstva. Jedinstveni metod obuke na kursu samostalni knjigovodja i ovlašćeni knjigovodja zaštićen je kao autorski rad. Online učenje omogućava učenje snagom vlastitih misli a ne napmet. To je upravi cilj programa obuke. Program obuke se usavršava već 6 godina od kada je prvi put prezentovan na kursevima. Program kurseva se konstantno prilagodjava korisnicima. Online kurs je namenjen svima onima koji žele da se operativno bave računovodstvom. Dakle, ljudima kojima to jeste, ili će biti profesija. Bez obzira na broj godina polaznika i stručne sprame.

 

Datumi kurseva Prijavite se Svi Kursevi Ulogujte se

Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa – Offline

Novi Sad Bul. Mihajla Pupina 6/5/521

Upis: 30 online u svim gradovima srbije i evrope

Datum početka kursa: 15.01.2018

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno i 12 /šk /na programu billans : održavanje od 17 do 20h

Beograd UL Nemanjina br 28

Upis: cena 31500 odobren popust od 20% do 15.01.2018 25200,00 na 2 rate

Datum početka kursa: 15.01.2018

Trajanje kursa: 64 šk/časa 2 meseca 52 šk/časa ručno 12šk/časa na računarima